WIE IS META

Meta Dame
Meta is psychosociaal therapeut en beeldend kunstenaar.
Haar studieloopbaan is langs verschillende wegen en instituten gegaan : Balletacademie, Toneelschool, Academie voor expressie door Woord en Gebaar, de Academie voor Beeldende Kunsten.
Na 25 jaar als beeldend kunstenaar gewerkt te hebben, is zij door persoonlijke omstandigheden op het pad van de therapie terecht gekomen en heeft hiervoor de Academie voor PolyEnergetische Therapie gevolgd, een 4-jarige opleiding op HBO-niveau.
Haar studie- en werkervaringen hebben ertoe geleid dat zij zeer veelzijdig is en dat weerspiegelt zich in de therapie die zij geeft, de workshops, haar theateractiviteiten en de beeldentuin-galerie.
Ook heeft zij met veel plezier plannen gemaakt voor de verbouwing van Kat-a-Chi, waardoor deze een bijzondere uitstraling heeft gekregen.

Sinds kort vindt ze het erg leuk om naast haar andere werkzaamheden gastvrouw te zijn voor de groepen die in Kat-a-Chi hun cursussen geven en voor de mensen die gebruik willen maken van retraites en B&B

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Marja Schenk | Antwoord 17.03.2015 12.12

Hoi Meta ,
Wat een prachtige en Liefdevolle site ,boordevol van inspirerende en waardevolle informatie!Ik kom zeker bij jou kennismaken ,heb intresse!!!

meta dame 19.03.2015 18.09

Hoi Marja,

Dank je wel voor je fijne reactie. Je bent van harte welkom!!!

Harte groet,
Meta

Pieternel | Antwoord 21.01.2015 17.29

Hoi Meta,
Want ben je goed bezig! errug leuk de Kat a chi...
succes!

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

02.12 | 10:02

Hoi Meta, Wat een mooie pagina.
Ik wil ook even melden, dat mijn mailadres is veranderd!
Ik zet mijn nieuwe bij dit bericht.
Groetjes Loes

...
06.10 | 19:00

Dit beeld doet me altijd denken aan De nevelen van Avalon. De vrouwe van het meer.

...
07.11 | 15:54

Hoi

...
21.01 | 23:03

Meta , bedankt voor het fijne en inzichtrijke gesprek van vanmiddag Het voelde supergoed .En ik laat alles ontstaan in het licht van positieve bekrachtiging

...
Je vindt deze pagina leuk